Florin Calinescu - Adeziune

Adeziune PV

Completeaza

Adeziune

Formular de adeziune pentru dobândirea calității de membru al Partidului Verde.
  1. Pasul 1
  2. Pasul 2
  3. Pasul 3

Pasul 1

Membru activ – cu activitate constantă în interiorul partidului // Membru simpatizant – cu activitate restrânsă, funcție de timpul disponibil

Completeaza mai jos limba materna si alte limbi de circulatie internationala daca este cazul.


Subsemnatul/a îmi exprim acordul ca datele cu caracter personal precizate în prezentul formular de adeziune să fie stocate și prelucrate de către Partidul Verde pentru realizarea activităților necesare obținerii și menținerii calității mele de membru al acestui partid, în conformitate cu prevederile legale incidente în domeniu (Regulamentul 679/26 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene; Legea nr.190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 679/26 aprilie 2016 - cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.363/28 decembrie 2018 – cu modificările și completările ulterioare).


 


Prin trimiterea acestei adeziuni, declar că am luat la cunoștintă de statutul și programul Partidului Verde, susțin aceste documente și acest partid.


PDF

Descarcă Adeziune

Click pe link pentru descarcare.


Partidul Verde România
Cum mă înscriu in Partidul Verde?

1

Pasul 1. Completează formularul din această pagină. Completarea acestuia reprezintă înscrierea dvs. în format electronic  în baza noastră de date. 


2

Pasul 2. Descarcă adeziunea din linkul de mai sus, apoi trimite-o completată și semnată la adresa de email aparținând județului din care faci parte. Lista județelor o gasești aici.


3

Pasul 3. Vei fi contactat pentru validare în termen de 30 de zile.