Form

Adeziune

Formular de adeziune pentru dobândirea calității de membru al Partidului Verde.

Prin trimiterea acestei adeziuni, declar că am luat la cunoștintă de statutul și programul Partidului Verde, susțin aceste documente și acest partid.


 

Subsemnatul/a îmi exprim acordul ca datele cu caracter personal precizate în prezentul formular de adeziune să fie stocate și prelucrate de către Partidul Verde pentru realizarea activităților necesare obținerii și menținerii calității mele de membru al acestui partid, în conformitate cu prevederile legale incidente în domeniu (Regulamentul 679/26 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene; Legea nr.190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 679/26 aprilie 2016 - cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.363/28 decembrie 2018 – cu modificările și completările ulterioare).

Datele furnizate au fost introduse corect. Pentru finalizare vă rugăm să apăsați butonul de mai jos. Vă mulțumim pentru increderea acordată.