Publisher

null Salvați albinele și fermierii

Partidul Verde România, membru al Verzilor Europeni a devenit oficial partener al initiativei civice europene ,,Salvați albinele și fermierii´´. Aceasta initiativa se desfășoară pe teritoriul UE și poate fi sustinuta prin semnătura oricărui cetățean al UE. Semnăturile se aduna atât în format online cât și pe hartie. Aceasta campanie este necesară pentru a se lua măsurile necesare de către Comisia Europeană si apoi implicit de statele membre UE pentru a salva cel mai important polenizator natural, albina. Din păcate o serie de substanțe chimice folosite din ce în ce mai mult în agricultură duc la moartea albinelor și implicit la schimbarea calității hranei, afectând economic și o serie de fermieri. Mai mult decât atât, salvarea albinelor, înseamnă produse apicole care sunt necesare nu numai alimentatiei cât și industriei farmaceutice.

Partidul Verde a hotărât să se implice în această campanie prin care dorește sa atraga atenția asupra importanței albinelor dar și a altor insecte polenizatori naturali, amenințate cu dispariția de poluarea aerului și utilizarea pe scara larga a pesticidelor în agricultură. Deasemenea, ne exprimăm solidaritatea cu toți fermierii din România afectați de acest fenomen al chimizarii culturilor folosit în agricultura.

Va invitam sa va alaturati acestei campanii prin completarea online a formularului:


Completează aici


Pentru cine dorește sa completeze formularul în scris, acesta poate fi descărcat de aici și transmis la adresa menționată în acesta:


Descarcă aici