Publisher

null Parlamentarii se gândesc doar la ei!

Suntem atenți la felul cum clasa politică de la guvernare și din opoziția parlamentară își modifică normele legale ca să poată decide în numele nostru de acasă, din siguranță.
Astăzi, parlamentarii au votat de acasă, online, de la distanță, decretul privind starea de urgență.
Deci, se poate vota online, în siguranță și fără probleme, de acasă, atunci când se vrea. Dar, ca întotdeauna, parlamentarii sunt atenți numai pentru ei, și-au votat pensii speciale și-au mărit salariile iar acum votează in singuranță de acasă online.
Cerem partidelor parlamentare să acorde aceeași atenție sănătății populației, astfel încât să se evite posibilele contaminări cauzate de procesul de votare fizică in sectii de votare cu pericolele aferente și să implementeze votul online de la distanță pentru următoarele alegeri, de orice fel,  de acum înainte. Dacă pentru parlamentari se poate aplica votul online de la distanță pentru populație de ce nu!
Starea de urgență nu poate dura mai multe de o lună și nu poate fi extinsă la nesfârșit, organele reprezentative ale statului vor trebui alese într-o zi de către popor, cel căruia îi aparține suveranitatea, conform Constituției.
A venit timpul să vă gandiți la sanatatea poporului român asigurându-i cât mai repede posibilitatea votului online de la distanță, stimați politiceni din Parlament!

Cu respect și îngrijorare, noi, Verzii

Biroul de presă al Partidului Verde