Organizaţia de tineret

Logout

Tinerii verzi

Avem privilegiul de a ne construi viitorul si datoria de nu rămâne indiferenţi la ceea ce ne înconjoară. Situăm în centrul proiectului nostru politic dezvoltarea durabilă şi ne afirmăm credinţa în valorile democratice, în echitate socială şi libertate, solidaritate şi respect pentru diversitate, justiţie şi non-violenţă şi nu în ultimul rând, în responsabilitatea faţă de mediu. Suntem generaţia orientată spre dezvoltarea de sine şi suntem sătui de câştigul nemeritat şi oportunist ce a caracterizat anii trecuţi. Dorim să ne creionăm ca o alternativă deoarece actuala clasă politică nu ne reprezintă.

Asistăm permanent la creşteri de preţuri cauzate de interesele celor care controlează industria petrolieră. Avem la îndemână surse regenerabile de energie, avem puterea vântului, a soarelui, a apei, care reprezintă alternative viabile şi care nu secătuiesc şi nici nu afectează natura. Noi, Tinerii Verzi, declarăm război schimbărilor climatice şi corupţiei care a condus la sacrificarea naturii în schimbul câştigului material!

Am decis să acţionăm împotriva a tot ceea ce ne afectează mediul în care trăim şi credem că este la îndemâna noastră să producem schimbarea. Credem cu convingere că ceea ce gândim, decidem şi asimilăm ne reprezintă. Vom fi cunoscuţi pentru ideile noastre dar şi pentru schimbările pe care le vom produce. Avem puterea de a lua atitudine, de a fi o voce a generaţiei noastre!

Dacă şi tu ai aceeaşi viziune şi vrei ca acţiunile tale să aibă impact real, te aşteptăm alături de noi!

Echipa Tinerilor Verzi