Adi-Maria Luminița Simoiu, președinte

Logout

După mai mult de 30 de ani de amatorism, incompetență și experimente distructive, Partidul Verde, membru al familiei Verzilor Europeni, este ACUM singura șansă de reconstrucție a României și poate să ii readucă pe români in randul națiunilor respectate ale lumii.
Obiectivele si acțiunile noastre susțin, apără și  valorizeaza viata, ca dar suprem al Creatorului !
Am convingerea că Verdele, dominând impetuos, are puterea de a descătușa energii creatoare individuale nebănuite! Aceastea, unite, constituie forța de care românii au nevoie să reconstruiască România și să îi redea demnitatea și respectul serios zdruncinate de catre politrucii și impostorii, care au ‘alungat’ din țară milioane de conaționali.
Miracolele devin realitate cu o singură condiție, să credem că SE POATE!
Eu am crezut că se poate și am demonstrat aceasta. Am considerat demnitatea mai presus de câștigul material și de avantajele facile, imediate si deci efemere. Am văzut în permanență  ‘lumina’ de la capătul tunelului și aceasta mi-a dat puterea sa merg mai departe,  chiar dacă în jur mulți au spus că ‘este imposibil’. Eșecurile mai mici, inerente fiecăruia, nu au făcut decât să îmi arate unde este de corectat fără însă a ma opri din parcursul pe care mi l-am propus.
Am văzut lumea, am cunoscut satisfacția efortului încununat de succes și a imposibilului devenit posibil!
În România sunt milioane de români ca mine. Trebuie însă să nu mai fie nimeni … anonim.
Toti suntem utili și putem să schimbăm ceva, astfel ca mâine să fie mai bine decât astăzi…
Aceasta este mentalitatea învingătorului, pe care o propun tuturor.
Eu am experimentat-o cu succes !
Veniți alături de mine și colegii mei de astăzi, Verzii Români autentici,  fiecare are în spate o istorie de succes, care poate fi un punct de plecare.