Verzii din România în vizită la Verzii din Republica Moldova

Știri: 03/02/2012

Verzii din România și Moldova vor semna la Chişinău un protocol de susţinere şi de consiliere electorală cu Verzii din Marea Britanie.

O delegaţie a Partidului Verde din România (membru al European Greens) se va întâlni în acest weekend cu liderii Verzilor din Marea Britanie şi din Republica Moldova, la Chişinău, în vederea stabilirii de noi colaborări politice şi de dezvoltare a unor relaţii de parteneriat stabile.Întâlnirea Verzilor are drept scop dezbaterea problemelor din administraţia locală din România şi Moldova şi identificarea de soluţii la probleme afacerilor publice şi de mediu după modelul oferit de Marea Britanie. Verzii din cele trei ţări vor pune bazele unor relaţii de consiliere şi de ajutor reciproc pe teme de campanie electorală.

Preşedintele PV, Ovidiu Iane, a declarat că ,,întâlnirile din 4-5 februarie cu Verzii din Republica Moldova şi cu parlamentarii Verzi din Parlamentul Marii Britanii implică şi semnarea unui protocol de colaborare pentru campania electorală din 2012”.

03.02.2012, Biroul de Presă al Partidului Verde